Grillaus

Minkälaisen grillin valitsen?

Ruoanvalmistuksessa grillaus on aina hyvä vaihtoehto. Olet sitten intohimoinen grillaaja tai vasta grillaukseen tutustumassa, niin löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdot. Erilaisia grillejä ja tekniikoita löytyy paljon. Välillä grillaukseen on mahdollista käyttää paljon aikaa ja toisinaan ruoka on saatava pöytään mahdollisimman nopeasti.

Olemme tehneet sinulle videoita, kuinka erilaisia grillejä käytetään ja kuinka niitä kuuluisi puhdistaa.

Kaasugrilli 

28.06.2022

Ohjevideoita kaasugrillin käyttöön ja puhdistukseen. Kaasugrilli on hyvin suosittu, koska se on helppokäyttöinen ja kuumenee nopeasti. Esittelen videolla grillausvinkkejä ja miten kuumennan sekä käytän kaasugrilliä.

Brikettigrilli

26.06.2022

Videoita kuinka käytät brikettigrilliä tai ns. pallogrilliä. Brikettigrillin kuumentaminen kestää jonkun aikaa. Suosittelen käyttämään sytytyspiippua brikettien kuumentamiseen.

Smokefire puupellettigrilli on monipuolinen valinta, jolla voit ruskistaa pihvejä tai vaikka savustaa kalaa. Katso videoni, kuinka käytät Smokefire grilliä.

Sähkögrilli

24.06.2022

Videollani näytän kuinka sujuvasti grillaan kananfileet ja kasvikset sähkögrillillä. Muista aina ennen grillausta pyyhkiä mahdollinen ylimääräinen marinadi pois, ettei sähkögrilli syty palamaan.

Weberin Grill Academy

Toimin Suomessa Weber Grill Academyn edustajana. Järjestän Team Kitchen -kokkikoulussani erilaisia grillauskursseja ympäri vuoden. Jos haluat inspiroitua grillauksesta olemme valmiita opettamaan sinulle kaikki tekniikat ja voit kokeilla niitä käytännössä. Näin voit olla varma grillausmenestyksestäsi, kun sytytät oman grillisi kotona.