Löydä oma tyylisi piristämään pukeutumista

Useimmilla meistä ongelma on nimenomaan arkivaatteiden valinta. Vaatekaapin sisältö tuntuu joka kerta tarjoavan vain samoja tylsiä tai tilanteeseen epäsopivia vaatekappaleita. Kuinka paljon haluat leikkiä tyylilläsi ja kuinka paljon kaipaat vaihtelua, riippuu omasta tyylipersoonastasi. Kannustan miettimään, miten oma vaatekaappisi palvelisi juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Stailaamalla asukokonaisuuksia pienillä kikoilla, voit tehdä ihmeitä!

Tervetuloa tutustumaan luomaani EWOKEn tyylifilosofiaan!

Olen Annika Wallden, ja intohimoni on auttaa ja opastaa kaikkia naisia luottamaan henkilökohtaiseen tyyliinsä ja kantamaan itsensä itsevarmuudella. Tyyli on merkittävä osa meidän jokaisen hyvinvointia. Kannustan miettimään, miten sinä voisit arkivaatevalinnoilla vaikuttaa oloosi ja jopa suorituskykyysi.

EWOKE with annika W. syntyi halusta auttaa kaikkia naisia, jotka kamppailevat tyylinsä kanssa. Tyylikonsulttina haluan nähdä, kuinka asiakkaani voimaantuvat vaatevalintojensa kautta. EWOKE tyylifilosofia kannustaa sinua pukeutumaan itseäsi kunnioittaen sekä luottamaan uniikkiin tyyliisi = siihen tyylin, joka huokuu meistä kaikista sisältäpäin ulos, muodista kiinnostunut tai ei.

Neuvoja oman tyylin löytämiseen

Katso videoilta keskustelujamme pukeutumisvinkeistä, väreistä ja toimivasta vaatekaapista sekä millaisia uusia asukokonaisuuksia löydämme Sarille hänen omasta vaatekaappistaan...

Raskausajan pukeutuminen 

Mikä vaate on toimiva ja monikäyttöinen raskausajalle? Mitä vanhoja vaatteita voisi hyödyntää ja minkälaisia uusia ostaa? Katso 3 videon jaksoista, millaisia vinkkejä annan raskaana olevalle Sarille...

Pukeutuminen raskauden jälkeen 

Synnytyksen jälkeen palautuminen on yksilöllistä. Suurimmalla osalla kuluu aikaa, kunnes vartalo tuntuu taas omalta. Katso videoilta parhaat vinkkini Sarille, joka kaipaa hieman piristystä arkeensa...

"Olen yli 20 vuoden ajan auttanut naisia tekemään henkilökohtaisia tyylivalintoja. Toivottavasti uskot minua, kun sanon, että ihan jokaisella on omasta mielestään ns. ongelmakohtia. Älä vertaa itseäsi muihin ja kunnioita vartalosi luonnollisia muotoja. Korosta aina parhaita puoliasi erilaisilla leikkauksilla sekä huomiota herättävillä yksityiskohdilla."

"EWOKE = kukoista tietoisesti omalla tyylilläsi" 

Annika Wallden

Tyylikonsultti

Olen viimeisen 25 vuoden aikana toiminut muotialalla, ensin myyjänä ja stylistinä sekä meikkitaiteilijana ja myöhemmin naistenvaatekaupan omistajana ja luonnollisesti valikoiman sisäänostajana. Näinä vuosina olen oppinut kuuntelemaan ja ennen kaikkea tulkitsemaan naisten erilaisia tyylitarpeita erittäin tarkkaan. Nykyään toimin tyylikonsulttina ja kohtaan asiakkaitani aina holistisin silmin. Lisätietoja palveluistani löydät omilta verkkosivuiltani ewoke.fi ja inspiraatiota Instagram tililtäni Ewoke with annika W.