Elämänkokemus ja tositarinat

Perheeni ja minä -sivustolla haluamme nimenomaan painottaa, kuinka monimuotoiselta perhe-elämä voi todellisuudessa näyttää. Elämänkokemus erilaisista arjen haasteista on opettanut, ettei kaikkien tarvitse tehdä asioita samalla tavalla. Kun taas tosielämän selviytymistarinat kertovat, kuinka epätoivon keskeltä on löydetty tie eteenpäin ja millaista vertaistukea on saanut. Anoreksiaan sairastuminen

Sairauskertomuksesta selviytymistarinaan

Vanhemman kirjoittama kuvaus vakavaan anoreksiaan sairastuneen ala-asteikäisen tytön ja hänen perheensä kamppailusta. Blogitarina sisältä 9 jaksoa. Se kertoo ajasta ennen sairastumista, anoreksian hoidosta ensimmäisistä merkeistä pohjakosketukseen ja lopulta tilanteeseen, jossa sairaus tuntuu pitkälti nujerretulta. 

Lue Merin tarina...Sarin blogissa voit lukea kirjoituksia raskaudesta, vauva-ajasta ja vanhemmuudesta. Raskausblogissa tietoon on yhdistetty Sarin omat kokemukset, oli sitten kyse terveydestä, ravinnosta tai vain omista tunteista. Tutustu raskausblogiin...

Mukana Sarin tarina: Toinen raskauteni keskeytettiin - Edwardin syndrooman vuoksi

Erilaisten perheiden kokemusten avulla, voimme toivottavasti auttaa ja inspiroida muita vastaavassa tilanteessa olevia vanhempia tai vanhemmuutta suunnittelevia. Haluamme usein vaikeiden aiheiden vuoksi, suojella lapsia ja sen vuoksi päätimme, että lukijoiden omia tarinoita ei julkaista oikeilla nimillä.

Kerro oma tarinasi

Haluamme tarjota lukijoillemme mahdollisimman monipuolisesti erilaisten perheiden tositarinoita. Jos tunnet, että haluaisti omalla tarinallasi auttaa muita, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tarinat julkaistaan nimettömänä. Jätä meille alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi ja kerro viestikentässä minkälaisen tarinan haluaisit jakaa. Otamme sinuun pian yhteyttä!