Kokkailu on hauskaa ja osaat valmistaa mahtavia ruokia!

Hyvästä ruuasta nauttii lähes kaikki ja yhä useampi hakee intohimoisesti uusia makuelämyksiä. Kuitenkin ruuan valmistaminen voi yllättävän monelle tuntua hankalalta ja parin epäonnistumisen jälkeen innostus loppuu jo alkumetreillä. Kokkailua ei tarvitse jännittää tai ajatella, että ruoanlaitto on vähintään ammattitutkintoa vaativa vaikea taitolaji.

Jannan keittiössä tulen kokkaamaan teille suosikkireseptejäni niin arkeen kuin juhlaan sekä jaan teille hyödyllisiä vinkkejä. Opetusmateriaalina on reseptieni ja keittokirjojeni lisäksi videoita. Järjestän myös täällä teille live kokkauskursseja.

Tervetuloa mukaan Jannan keittiöön!

Olen Janna Wahlberg-Heikonen, perheen äiti ja kokkikoulua pyörittävä yrittäjä.

Koulutukseltani olen keittiömestari, sommelier ja opiskellut hotelli ja ravintola alalla. Rakastan suurella vaivalla valmistettuja mahtavia gourmet ruokia. Mutta ne eivät ole arkipäivän herkkuja tai aina ole edes sopivia kaikkiin juhlapöytiin. Kokkikoulussa haluan opettaa, kuinka juuri sinä onnistut omassa keittiössäsi! Todella hyvästä ruoasta voit nauttia vaikka joka päivä ja sen valmistamisessa voit kokea mahtavia onnistumisia

Klikkaa tästä katsomaan kokkikoulun videoita, joista saat vinkkejä ja ohjeita.Toimin Suomessa Weber Grill Academyn edustajana. Järjestän Team Kitchen -kokkikoulussani erilaisia grillauskursseja ympäri vuoden. Olemme tehneet videoita, kuinka erilaisia grillejä käytetään ja kuinka niitä kuuluisi puhdistaa.

Perheen kanssa keittiössä

Jannan keittiössä seurassani kokkaavat myös lapset, mummit, muffat sekä ystävät. Ruoanvalmistuksessa ei ole ikärajaa ja keittiö on myös lapsille sallittu paikka. Kun turvallisuudesta huolehtii, niin jokainen perheenjäsen voi osallistua taitojensa puitteissa. 

Kuten varmaan arvaat, niin omat tyttäreni ovat jo pienestä pitäen ollut mukana omassa keittiössäni. Ja kun ystävät ja sukulaiset tulevat kylään, niin ei kaikkien tarjoilujen tarvitse olla valmiiksi pöytään katettuna. He voivat myös osallistua herkkujen valmistamiseen, niin teillä kotona kuin esimerkiksi mökillä.

 Toivottavasti viihdyt seurassani ja koko perhe viettää aikaa teidän keittiössä!

Tilaisuuden järjestäminen

Jo 16 vuoden ajan olen opettanut Team Kitchenin kokkikoulussa. Itselleni kaikki ruokaan liittyvä tarkoittaa yhdessäoloa, oli sitten kyseessä työyhteisö, asiakastapaaminen, ystäväporukka tai tietenkin oma perhe. Yhdessä istutaan alas pöytään ja nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta. 

Team Kitchen mahdollistaa yhteisiin makuelämyksiin vielä yhden ulottuvuuden lisää. Meillä omaa illallista valmistaessa, koetaan yhdessä ruoanlaiton onnistumisen ilon hetkiä. Opettajana nämä muistot ovat itselleni ne kaikkein tärkeimmät. Kurssin jälkeen olen toivottavasti onnistunut inspiroimaan ja ohjaamaan, kuinka menestyä myös omassa keittiössä.

Millaista kokkikoulussa on? Kuvia ja inspiraatiota näet Team Kitchenin instragramtililtä.