Korosta AINA parhaita puoliasi

EWOKEn tyylifilosofian kautta haluan korostaa, että kehosi (terveytesi) ja mielesi (olosi) kuuluvat saumattomasti yhteen. Tyyliseikat ovat myös olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Mieti siis tarkkaan, miten puhut itsellesi ja miten pidät huolta minäkuvastasi. Kannusta ja huolla - älä tuomitse - itseäsi.

Jokainen vartalo on erilainen. Rehellinen mielipiteeni on, että on erittäin vanhanaikaista pukeutua pelkästään oman vartalotyypin mukaisesti. 


Olen yli 20 vuoden ajan auttanut naisia tekemään henkilökohtaisia tyylivalintoja ja tiedostan, että ihan jokaisella on omasta mielestään ns. ongelmakohtia. Tästä syystä haluaisin auttaa sinua mieluummin korostamaan kaikkia hyviä puoliasi. Sinä päätät ihan itse, mitkä ne ovat! Samalla, kun keskityt hyviin puoliisi, omat luonteenpiirteesi mukaan lukien, unohdat ja peität luontevasti ns. ongelmakohdat. Älä siis takerru ongelmakohtiin; se vie vain turhaan energiaa. Luota illuusion voimaan!

Tyylikonsulttina korostan pukeutumisessa sitä, että vaatteiden materiaali, laatu, käytännöllisyys sekä leikkauksien monipuolisuus on kaiken A ja O. Mikä vaate sitten on toimiva ja monikäyttöinen? Tämä riippuu kokonaan sinun omista mieltymyksistäsi sekä kokonaisvaltaisesta elämäntyylistäsi. Mukavuus on kuitenkin yksi tärkeimmistä kriteereistäni. Epämukava olo on harvoin tyylikästä. Totta, eikö vain?

Tutkimusten mukaan vaatevalinnoilla on tieteellisesti sekä piristävä (esim. juhlamekko ja korkokengät) että rauhoittava vaikutus (esim. oloasu ja lämmin neuletakki) elämässämme. Vaatevalinnoilla viestimme itsestämme sekä olotilastamme usein ilman sanoja, mutta silti kommunikoimme erittäin äänekkäästi. (Lähde: psykologi Dawnn Karen: Dress Your Best Life.)

Kannustankin miettimään, miten sinä voisit arkivaatevalinnoilla vaikuttaa oloosi ja jopa suorituskykyysi. Kysy itseltäsi joka aamu ennen pukeutumista:

Miten minä voin tänään?

Voinko vaikuttaa tai jopa kohentaa oloani vaatevalinnoillani?

Mitä haluan viestiä tyylilläni?

"EWOKE = kukoista tietoisesti omalla tyylilläsi"