Loppukesän Burrata 

11.05.2022

Kermaisen Burratan ja makean nektariinin täydellinen liitto.

Ainekset

  • ¾ -1 burrata /henkilö tai tai Buffala mozzarella juustoa
  • 1 nektariini /henkilö
  • mintunlehtiä
  • paahdettuja pistaasipähkinöitä
  • hyvänmakuista öljyä
  • pippuria

Ota Burrata (tai Buffala mozzarella juusto) jääkaapista ja valuta neste pois. Anna juuston seistä huoneenlämmössä puolisen tuntia. 

Leikkaa nektariini lohkoiksi ja aseta juuston viereen. Jaa Burrata varovaisesti kahteen osaan.

Hienonna mintunlehdet ja ripottele pistaasipähkinöitä annoksen päälle. Mausta pippurilla ja kaada lopuksi hieman öljyä annoksen päälle. 

Vinkki: Lisäämällä ilmakuivattua kinkkua tai salaamia sekä tuoretta leipää saat annoksesta ruokaisamman.

Vinkki: Suosi loppukesän nektariineja. Ne ovat todella makeita ja mehukkaita!