Possun Saltimbocca
10.05.2022
Salvia ja ilmakuivattu kinkku antaa makua possun fileelle.
Ainekset
- 500 g possun sisäfileetä
- 1 ruukku salviaa
- 120 g ilmakuivattua kinkkua
- voita ja öljyä paistamiseen
- suolaa, mustapippuria
![](https://1783b03a2c.clvaw-cdnwnd.com/305b9d642d52bcd73b556de555b84c47/200000396-18f4918f4b/possun_saltinbocca.jpg?ph=1783b03a2c)
Leikkaa liha 2 cm siivuiksi ja paina liha kämmenellä hieman litteämmäksi. Mausta pippurilla. Aseta 2-3 salvianlehteä sekä pieni pala kinkkua jokaisen lihapalan päälle.
Kuumenna öljy ja voi pannulla. Ruskista lihapalat pannulla nopeasti.
Aseta liha voidellulle uunipellille. Paista liha noin 5-8 minuuttia 180 asteisessa uunissa.
Tarjoile esimerkiksi risoton kanssa.
![](https://1783b03a2c.clvaw-cdnwnd.com/305b9d642d52bcd73b556de555b84c47/200000308-311a0311a2/alabanneri_Janna_keittiossa.png?ph=1783b03a2c)