Kirurgia ja plastiikkakirurgia

Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi, kertoo blogiartikkelissa ja videollaan vatsalihasten erkauman (diastaasin) vakavista oireista ja missä tilanteessa leikkaus voi olla tarpeen. Videolla nähdään, kuinka leikkaus tehdään ja potilaskuvia ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Hilkka kertoo myös asiantuntijablogissaan rasvansiirtomenetelmästä, joka on monissa tilanteissa luonnollisempi ja pehmeämpi vaihtoehto. Videoilla käydään tarkemmin läpi koska rasvansiirto sopii esimerkiksi kasvoihin ja mitä rintojen rasvansiirrolla voidaan korjata?Plastiikkakirurgiasta kirjoittaa ja kertoo:

Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi

Raskauden aikana elimistössä tapahtuu paljon fyysisiä muutoksia. Synnytyksen jälkeen palautuminen ei aina suju toivotulla tavalla ja monilla on ongelmia keskivartalon alueella. Usein vatsa pömpöttää ja kipua saattaa olla lantion alueella, lonkissa tai lantionpohjassa. Myös esimerkiksi virtsaamiseen liittyvät ongelmat ja selkäkipu saattavat vaivata. Lue lisää...

Ihonhoitoihin ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Elina Lähdetie kertoo blogissaan ja videoilla tarkemmin ihonhoidosta kuten:

  • kuivan ja rasvoittuvan ihon kotihoidosta,
  • kuinka ihoa tulisi hoitaa kesällä ja talvella,
  • nuorten iho-ongelmista,
  • miten hormonit vaikuttavat ihoon raskauden aikana,
  • "taistelusta" ihon ikääntymismuutoksia vastaan. Lue lisää...

Gynekologian asiantuntijablogissa kirjoittavat naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit Marika Mikola ja Jari Sjöberg. Blogissa käsitellään kuukautiskiertoon liittyviä ongelmia, hormonaalisia ehkäisyjä, endometrioosin ja PCOS:n oireita sekä yleisiä gynekologisia vaivoja. Gynekologisista leikkauksista käydään läpi laskeumaleikkaukset sekä kohdunpoisto. Lisäksi aiheita myös lapsettomuushoidoista. Lue lisää...