Lantionpohja ja vatsa

Lantionpohjan fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja Mari Camut ja äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Janna Rosenqvist kertovat videoissaan ja kirjoituksissaan fysioterapian tuomista hyödyistä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Marin Camutin asiantuntijablogissa käsitellään vatsalihasten erkauman hoitoa, virtsankarkailua ja sektioarven hoitoa fysioterapian avulla.


Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi, kertoo blogiartikkelin videossaan vatsalihasten erkauman (diastaasin) vakavista oireista ja missä tilanteessa leikkaus voi olla tarpeen. Videossa nähdään, kuinka leikkaus tehdään ja potilaskuvia ennen leikkausta ja sen jälkeen.


Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Janna Rosenqvist käy läpi, kuinka raskausfysioterapiasta saa apua turvotukseen ja liitoskipuihin.

Raskausajan fysioterapia auttaa nauttimaan ainutlaatuisesta raskaudesta

Lantionpohjan ja vatsanalueen aiheista kirjoittavat ja kertovat:

Lantionpohjan fysioterapeutti Mari Camut
Lantionpohjan fysioterapeutti Mari Camut
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Janna Rosenqvist
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Janna Rosenqvist
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi

Gynekologian asiantuntijablogissa kirjoittavat naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit Marika Mikola ja Jari Sjöberg. Blogissa käsitellään kuukautiskiertoon liittyviä ongelmia, hormonaalisia ehkäisyjä, endometrioosin ja PCOS:n oireita sekä yleisiä gynekologisia vaivoja. Gynekologisista leikkauksista käydään läpi laskeumaleikkaukset sekä kohdunpoisto. Lisäksi aiheita myös lapsettomuushoidoista. Lue lisää...